Ofertat

 1. Koncesionarë makinash
 2. Servise makinash
 3. Pjesë këmbimi
 4. Autoshkolla
 5. Agjenci transporti
 6. Taksi
 7. Firma gazi
 8. Bojëra
 9. Artikuj shtëpiakë (artikuj kuzhine)
 10. Dhurara
 11. Argjendari
 12. Shoqëri sigurimesh
 13. Bileta avioni / trageti
 14. Dërgesa parash
 15. Agjenci punësimi
 16. Kurse profesionale
 17. Kurse te gjuhëve të huaja.
 18. Kurse kontabiliteti
 19. Artikuj shkollorë
 20. Universitete
 21. Botime
 22. Librari / Kancelari
 23. Studio printimi
 24. Shërbim fotografik / Art
 25. Kinema, teatër, biblioteka
 26. Universitete
 27. Internet
 28. Kompjutera / Elektronike
 29. Programe kompjuterash
 30. Riparime kompjuterash, TV etj.
 31. Muzike, DVD, CD
 32. Platforma dixhitale
 33. Kamera, sisteme alarmi, sigurie etj.
 34. Sisteme kabllore
 35. Celularë dhe aksesorë
 36. Sisteme ngrohje – ftohje
 37. Elektrike
 38. Agjenci imobiliare
 39. Pllaka, hidrosanitare etj.
 40. Fizioterapi
 41. Klinika dhe laboratorë mjekësorë.
 42. Klinika dermatologjike
 43. Klinika dentare
 44. Optika
 45. Kirurgji/Estetike
 46. Qendra estetike
 47. Parfumeri
 48. Qendra dietike
 49. Palestra
 50. Fitness
 51. Biçikleta
 52. Artikuj sportive
 53. Kurse noti
 54. Atelie mode
 55. Veshje / Stilime
 56. Intimo
 57. Këpucë, çizme, sandale etj.
 58. Aksesorë
 59. Bizhuteri
 60. Klube nate
 61. Kafene
 62. Komplekse argëtimi
 63. Qendra tregtare
 64. Minimarkete
 65. Supermarkete
 66. Restorante
 67. Fast food
 68. Pasticeri
Powered by KEMINET